In House Obuke iz CET-a

In house obuke su savremen, korporativni vid usavršavanja u svim oblastima, ili sasvim prosto rečeno – specijalizovani kursevi za preduzeća. Ove, in house obuke i treninzi razlikuju se od drugih naših kurseva po tome što ćemo mi doći kod vas i prilagoditi materiju i pristup specifično vašim zahtevima i potrebama. Ovaj koncept značajno unapređuje poslovanje uz značajnu uštedu vašeg vremena i vremena vaših zaposlenih, a naše dosadašnje iskustvo pokazalo je da obuke i kursevi u radnom okruženju ostvaruju značajne rezultate.

 

Stalno usavršavanje i unapređivanje poslovanja postalo je svakodnevna potreba svih nas, a prednosti in house obuka su u tome što ćete, unapređujući svoje veštine ulagati u efikasniji pristup određenim poslovnim zahtevima i zadacima. Ulaganje u nova znanja i veštine svojih zaposlenih zapravo je jedna od investicija koje se odmah vide i veoma brzo vraćaju sve što ste uložili kroz uštedu vremena i znatno bolji kvalitet obavljenog zadatka.

Jedna od najvećih prednosti in house obuka je što će informatička znanja koja su vam potrebna biti izuzetno praktična za vaš konkretni posao i obaveze vaših zaposlenih. Nije neobično da ljudi imaju različite nivoe predznanja ili da su vama potrebni različiti kursevi iste oblasti za različite delove vašeg poslovanja. Mi ćemo, na osnovu vaših želja i potreba, posebno prilagoditi materiju i napraviti ulazna testiranja kako bismo procenili šta je najbolje, najefikasnije i najpraktičnije za vaše ljude i kompaniju.

 

Kompanija CET ima više od 20 godina iskustva u neformalnom obrazovanju u oblasti informatike i računarstva, kako u kursevima koji se odvijaju u našim učionicama, tako i u in house obukama kada naši iskusni predavači dolaze kod vas.

Pre nego što organizujemo samu obuku, mi ćemo doći kod vas da u vidimo vaše uslove, da se upoznamo sa vašim zahtevima i željama i zajedno analiziramo vaše potrebe. Svi naši kursevi i treninzi imaju jasno određene ciljeve a vi nam možete ukazati na posebne probleme u poslovanju koje želite da praktično rešite ili oblasti koje želite da unapredite.

 

Microsoft Excel je jedan od osnovnih programa Microsoft Office paketa. Verovatno najpopularniji program za tabele i tabelarne proračune, Microsoft Excel je i izvanredna alatka za analziranje i vizuelizaciju podataka. Prvenstveno je namenjen poslovnom okruženju, kada želite da jasno i precizno predstavite podatke sebi i drugima. Excel je jedna od ne samo korisnih, već i neophodnih aplikacija za svakodnevno poslovanje, sa neverovatnim mogućnostima ubrza vaš rad i učini ga jednostavnijim i efikasnijim. In house obuke osnovnih i napredih nivoa aplikacije Excel organizujemo za grupe od pet i više zaposlenih. Na osnovu ulaznih testiranja i vrste vašeg poslovanja, pripremićemo nastavni program specifično prema vašim zahtevima, pa ćemo na osnovu konsultacija odrediti i broj časova i dužinu i dinamiku obuke i uzeti u obzir sve posebnosti vašeg poslovanja.

 

SQL kursevi su među najtraženijim kursevima u našoj ponudi i imamo veliko iskustvo u prilagođavanju ove velike oblasti potrebama vašeg preduzeća. Posebna prednost je što sada možemo organizovati ove kurseve i u vašem preduzeću, jer možemo da obezbedimo sve uslove koji su potrebni za izvođenje obuke na licu mesta. Naši mikroračunari unapred su podešeni prema svim parametrima potrebnim za uspešno učenje bez ikakvog gubitka vremena bilo na vaš dolazak kod nas – bilo na to da se naša tehnička podrška postara da je sve spremno za kurs. Uz najsavremeniju opremu, obezbedili smo iste uslove za sve polaznike kursa sa svim softverima i programima na prilagođenim mikroračunarima.

Ako vaša kompanija ima više od petoro zaposlenih kojima je potrebna određena vrsta računarske obuke, onda vam preporučujemo naše in house obuke. Plan i program nastave apsolutno prilagođavamo vašim realnim potrebama i ciljevima. Možete birati mesto, vreme i dinamiku slušanja nastave. Zakažite konsultacije sa nekim od naših trenera i kreirajte zajedno najbolji kurs za vas! Ako ne raspolažete adekvatnom opremom u svom prostoru, možete koristiti našu.

Imamo potrebno znanje, dvadesetogodišnje iskustvo i želju da zajedno rastemo i napredujemo.