U prodaji Office 2016

Odeljenje CET softvera započelo je prodaju najnovijeg Office 2016, koji je dodatak Office 365 Microsoft pretplatničkom servisu baziranom na cloud-u. Office 2016 aplikacije prvenstveno pomažu timskom radu. Tu je mogućnost koautorstva u Word, PowerPoint i OneNote desktop softveru pri kom članovi jednog tima mogu u realnom vremenu zajedno da rade na istom dokumentu. Istovremeno, tu je Skype in-app integracija širom Office Online i brojne aplikacije koje omogućavaju slanje IM poruka, deljenje ekrana, razgovor ili video čet unutar samih dokumenata. Office 2016 svoj maksimum pruža na novom operativnom sistemu Windows 10, ali je kompatibilan i sa ranijim verzijama, od Winows 7 pa na dalje.

Office 2016 aplikacije sa Office-om 365 pružaju nove mogućnosti za veću bezbednost i zaštitu. Ugrađena Prevencija gubitka podataka  u Word-u, PowerPoint-u, Excel-u i Outlook-u, značajno smanjuje rizik od curenja osetljivih podataka.

Više informacija možete dobiti od CET prodaje softvera na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili 011/3281-614.