ZBOG ČEGA SMO JEDINSTVENI?

CET ima vodeću ulogu u pružanju vrhunskog informatičkog obrazovanja. Naši nagrađivani treneri i odgovoran pristup nastavi omogućavaju nam da iskoristimo najbolje izvore na mreži da bismo obezbedili najviši kvalitet obuke po najpovoljnijoj ceni za naše polaznike.

CET nudi ogroman izbor različitih vrsta licenciranih obuka i sertifikata koji vam omogućavaju rad na programima najvećih softverskih kompanija, Adobe, Cisco, Microsoft.

Izbor odgovarajuće obuke i sertifikata uvek je težak. Zbog toga našim polaznicima uvek pomognemo da se odluče za obuku koja im najviše odgovara. CET može da pomogne vašoj kompaniji pri izboru odgovarajućih oblasti obuke za potrebe svakog pojedinačnog sektora, uključujući ažuriranja softvera ili angažovanje i napredovanje cele kompanije. Možemo da pomognemo i menadžerima da prepoznaju prilike za usavršavanje koje su možda prevideli.

Brojčani podaci o našoj obuci

  • 70% veština stečenih u CET-u mogu se primeniti na radnom mestu već u prvih 8 nedelja
  • 59% polaznika kaže da je obuka koju im je CET pružio značajno poboljšala rad
  • 44% radnog vremena provedu koristeći nova znanja i veštine stečene u CET-u

Kursevi koji odgovaraju vašim jedinstvenim potrebama

Nudimo vam stručnu obuku, od korišćenja jednostavnih produktivnih stonih alata kao što je Excel, do upoznavanja sa kompleksnim serverskim sistemima koje su proizvele vrhunske kompanije kao što su Cisco, Citrix, VMware i Microsoft. Navešćemo najpopularnije kurseve.

Inovativni i fleksibilni metodi učenja

CET, polazeći od činjenice da su svi ljudi različiti, razvija potpuno nove postupke učenja koji će odgovarati vašem načinu učenja i ispunjenom dnevnom rasporedu obaveza.

Obuka koju vodi trener: Tradicionalna nastava u učionici
Privatni časovi: Obučavanje velikih grupa zaposlenih korišćenjem prilagođenih metoda
Obuka na radnom mestu: CET prenosi učionicu kod vas

X

Prijava na kurs