Adobe Photoshop CS6 Učionica u knjizi + DVD

Adobe Photoshop CS6 Učionica u knjizi + DVD
ISBN 978-86-7991-358-6
Autor(i) Grupa autora
Broj strana 398
Pismo Latinica
Povez mek
Format B5
Godina izdavanja 2012
Pročitajte odlomak knjige
1.639 din 1.490 din

Najbrži, najlakši i najrazumljiviji način da naučite Adobe Photoshop CS6

Ova knjiga u knjizi sadrži 14 lekcija i pokriva osnove programa Adobe Photoshop CS6. Takođe, sadrži i brojne savete i opis tehnika koje će vam pomoći da budete produktivniji. Knjigu možete čitati od početka do kraja, ili izabrati samo one lekcije koje vas interesuju.

Naučite kako da: pop­ravljate, unapređujete i deformišete digitalne fotografije; kreirate kompozicije slika i pripremite slike za štampanje i veb; sastavite i uređujete video zapise, uključujući efekte prelaza i kretanja; koristite alatke u režimu Content-aware da biste neprimetno zamenili ili duplirali delove slike. Takođe, naučićete da kreirate i upravljajte 3D slikama u Photoshopu CS6 Extended.

Učionica u knjizi, najbolja serija priručnika za obuku, pomoći će vam da brzo i lako naučite svojstva Adobeovog softvera. Učionica u knjizi vam pruža ono što nema nijedna druga knjiga ili kurs – zvanična izdanja za obuku kompanije Adobe Systems Incorporated, razvijena uz pomoć eksperata za Adobeov softver.

Knjiga sadrži DVD na kome se nalaze datoteke sa lekcijama koje će vam biti potrebne da biste uradili vežbanja u ovoj knjizi, dva sata video tutorijala na engleskom, kao i druge sadržaje koji će vam pomoći da naučite više o Adobe Photoshopu CS6 kako biste ga koristili efikasno i lako.

Sadržaj

Uvod
Upoznavanje radnog okruženja
Osnovne korekcije slike
Rad sa selekcijama
Osnove rada sa slojevima
Popravljanje i unapređivanje digitalnih fotografija
Maske i kanali
Tipografski dizajn
Tehnike vektorskog crtanja
Napredne tehnike rada sa kompozicijama
Uređivanje video zapisa
Slikanje alatkom Mixer Brush
Rad sa 3D slikama
Priprema datoteka za veb
Dobijanje i štampanje doslednih boja
Indeks

 

Uz ovu knjigu preporučujemo...

Kursevi

Knjige