Microsoft SQL Server 2012 programiranje

Microsoft SQL Server 2012 programiranje
ISBN 978-86-7991-360-9
Autor(i) Paul Atkinson, Robert Vieira
Broj strana 865
Pismo Latinica
Povez mek
Format B5
Godina izdavanja 2013
Prateći materijal
Prateći materijal
Pročitajte odlomak knjige
2.970 din 2.700 din

U ovoj knjizi naći ćete sve ono što obuhvata ključne elemente SQL Servera 2012. To je priručnik za postepeno učenje koji vam pruža potrebne koncepte date u malim delovima i predstavljene na sistematičan način, a koji se nadovezuju jedan na drugi.

SQL Server 2012 je najnovije otelovljenje sistema za upravljanje bazama podataka koji se koristi više od dve decenije. Ova knjiga se fokusira na ključne potrebe svakog programera, bez obzira na kom su nivou njegove veštine. U središtu pažnje se u velikoj meri nalazi samo verzija 2012, ali se takođe redovno pominju pitanja kompatibilnosti sa prethodnim verzijama, pošto mogu uticati na vaš izbor za dizajn i kodiranje.

Ukoliko ste početnik, ovo je knjiga za vas. Istovremeno, ona je izrađena tako da vam služi i u kasnijoj fazi rada. Ono što se nalazi u njoj neophodno je za jednog početnika, ali prosto ima previše informacija koje sve vreme možete držati u glavi, pa su one predstavljene tako da čine solidan priručnik čak i za korisnika srednjeg nivoa, kao i za naprednog korisnika.

 

Uz ovu knjigu preporučujemo...

Kursevi

Knjige