Adobe Photoshop CS3 Učionica u knjizi + CD

Adobe Photoshop CS3 Učionica u knjizi + CD
ISBN 978-86-7991-318-0
Autor(i) Grupa autora
Broj strana 492
Pismo Latinica
Povez mek
Format B5
Godina izdavanja 2007
Pročitajte prvo poglavlje
1.265 din 1.150 din

Najbrži, najlakši i najrazumljiviji način da savladate Adobe Photoshop CS3

Knjiga služi za učenje osnova programa Adobe Photoshop – nesumljivo najboljeg programa za uređivanje slika na svetu – i obuhvata teme kao što su: retuširanje digitalnih fotografija, rad sa slojevima i maskama, navigacija kroz radni prostor ili priprema slika za prikazivanje u elektronskoj verziji i štampanje. Osim toga, isprobaćete najnovije funkcije verzije programa CS3 i naučiti nove načine za pojednostavljivanje i ubrzavanje svog načina rada.

Bezbrojni saveti i tehnike, dodatna vežbanja za posebno vredne, i sažeta uputstva pomoći će vam da postanete produktivniji i uspešniji u radu sa programom Photoshop. Knjigu možete da pređete od početka do kraja, ili da se koncentrišete samo na one lekcije koje vas posebno interesuju.

Naučite da popravljate i poboljšavate digitalne fotografije, pravite kompozicije slika, isprobate različite varijante dizajna i pripremate slike za veb. Isprobajte nedestruktivne Smart filtere i naučite da transformišete slike u perspektivi.

Učionica u knjizi, inače najprodavanija serija za softversku obuku sa praktičnim vežbama, pomoći će vam da lako i brzo savladate mogućnosti Adobe softvera. Serija Učionica u knjizi pruža vam nešto što ne postoji ni u jednoj drugoj knjizi, niti programu za obuku – zvanične udžbenike za obuku kompanije Adobe Systems Incorporated, koje su napisane uz saradnju eksperata za Adobe proizvode.

U knjizi su prikazane sledeće nove funkcije programa Photoshop CS3:

• Smart Filters
• Zoomify
• Align Content
• Quick Selection
• Clone Source
• Poboljšane funkcije Camera Raw i Vanishing Point
• Alatke za merenje i analizu
• Photoshop Extended

U 14 lekcija naučićete sve od komponovanja slika u umetničke montaže, do obrade digitalnih fotografija iz aparata i pravljenja animacija za veb. Svođenjem sadržaja prethodnih izdanja došlo se do dinamičnog praktičnog kursa u kome ćete kroz sažete, zanimljive i sveobuhvatne vežbe savladati osnove Photoshopa i naučiti da koristite brojne nove mogućnosti verzije CS3.

Osim toga, dodati su i neki zabavni elementi. Na primer, zvanični profesor Photoshopa Russel Brown kroz QuickTime film u kome će iscrtati sopstvenog klona, demonstrira novu funkciju Clone Source. (Obavezno pregledajte njegove QuickTime filmove koji se nalaze na pratećem CD-u koji se dobija uz ovu knjigu.)

Uz ovu knjigu preporučujemo...

Kursevi

Knjige