ABBYY FineReader 11 Professional Edition

ABBYY finereader 11 pomaže da povećate svoju produktivnost pravljenjem fajlova koje lako možete editovati i pretraživati iz štampanih dokumenata, PDF fajlova ili slika digitalnog foto-aparata. Do 45% veća brzina i poboljšana preciznost osnažuju njegove neprevaziđene sposobnosti prepoznavanja i konverzije – i gotovo potpuno eliminišu prekucavanje i reformatiranje dajući brze rezultate na 189 jezika, u bilo kojoj kombinaciji jezika. Proces je jednostavan i softver vas vodi kroz OCR korake i podržava automatizaciju jednim klikom – tako da možete više uraditi u manje koraka.

1. Digitalizacija dokumenata uz superiornu brzinu i neprevaziđenu preciznost

Skenirajte i konvertujte slike u tekst koji možete editovati ili PDF fajlove koje možete pretraživati brže nego ikada! Iskoristite prednost proverene tehnologije koja omogućava preciznost prepoznavanja od 99.8%. Novi crno-beli mod daje do 30% brže rezultate uz manje korišćenje prostora na disku.

2. Nema potrebe za prekucavanjem i reformatiranjem

Zahvaljujući ABBYY-jevoj inovativnoj tehnologiji, Advanced Document Recognition Technology (ADRT), finereader 11 eliminiše potrebu za prekucavanjem, precizno kreirajući strukturu dokumenata na više strana i formatiranje, uključujući true text flow, tabele, stupce, tabele sadržaja, zaglavlja, futere, fusnote, paginaciju, naslove tabela/dijagrama, veličinu i stil fonta.

3. Brza, precizna i sigurna PDF konverzija

Lako menjajte bilo koji tip PDF fajlova uz ABBYY finereader 11 koji efikasno konvertuje PDF dokumenta u tekst koji možete editovati. Finereader 11 podržava sigurnosna podešavanja PDF fajlova da bi zaštitio osetljive informacije i osigurao deljenje dokumenata sa vašim kolegama i kupcima.

4. Veća produktivnost uz brz pristup ponavljajućim zadacima konverzije

Interfejs prilagođen korisnicima i predefinisani automatski Quick Tasks povećavaju efikasnost i eliminišu potrebu za učenjem komplikovanih rutina i podešavanja.

5. Podržava više jezika od bilo kog drugog OCR-a

ABBYY finereader 11 pretvara višejezička dokumenta uz automatsko prepoznavanje 189 jezika u bilo kojoj kommbinaci. Uz novu podršku za arapski i vijetnamski, finereader vam pomaže da proširite svoje globalne mogućnosti.

6. Neuporediv Camera OCR za sakupljanje dokumenata bilo gde

Snimite dokumenta bilo kada i bilo gde! Vrhunski alati za korekciju slika otklanjaju zamućenja, ISO šum, izobličenja 3D slika, osvetljenje, kontrast, nivoe boja i zakrivljeni tekst da bi prižili najbolje moguće rezultate konverzije.

7. Kreiranje elektronskih knjiga (E-book)

Skenirajte vaše omiljene knjige i Članke u novim epub i FB2 formatima ili ih pošaljite na vaš Amazon Kindle račun da bi mogli da ih Čitate bilo gde.

8. Äœuvanje ili slanje u velikom broju fajl formata (uključujući openoffice.org writer)

Finereader 11 podržava širok opseg formata dokumenata i slika da bi zadovoljili potrebe vašeg posla. Rezultate možete odmah otvoriti u odgovarajućoj aplikaciji pre nego što ih sačuvate kao što su Microsoft Word, Excel, powerpoint, Adobe Acrobat, wordperfect, openoffice.org Writer i web brauzer.