Windows 10

Značajne inovacije Windows 10 operativnog sistema pomažu vam da učinite odlične stvari

Windows 10 je pun odličnih inovacija koje oživljavaju na snažnim, modernim uređajima. Najbolji Windows ikad donosi vam inovativne alate radi povećane efikasnosti u radu.

 

Windows 8.1 je najnoviji operativni sistem kompanije Microsoft. Ovoga puta Microsoft je kreirao operativni sistem koji je jednako zanimljiv za poslovne korisnike i za kućne korisnike.

Jedan operativni sistem na svim uređajima

Koristite svoj Windows 10 operativni sistem na bilo kom uređaju isto. Okruženje se prilagođava veličini ekrana na kome radite, a funkcionalnost i način rada je isti.

 

Windows Hello

Windows Hello menja vaš način mišljanja o lozinkama. Prijava bez lozinke omogućuje vam najbrži i najsigurniji način za otključavanje vašeg Windows uređaja. Koristeći svoje lice, otisak prsta ili prateći uređaj, prepoznaje vas - u odnosu na druge osobe. Mahnuće vam uz prijateljski pozdrav, uz to radi na aplikacijama i web-mjestima Microsoft Edge.

 

Najsveobuhvatnija sigurnost

Kao najsigurniji do sada izgrađeni Windows, Windows 10 donosi sveobuhvatnu zaštitu - uključujući zaštitu od virusa, firewall, Defender i tehnologije krađe identiteta – dokle god vaš uređaj radi. Možete dobiti više sigurnosnih zakrpa i tekuća ažuriranja kao pomoć u zaštiti od trenutnih i budućih pretnji - sve ugrađeno bez ikakvih dodatnih troškova za vas.

Premašite pretraživanje

Microsoft Edge je moderan pretraživač izgrađen za Windows 10. Prilagodljiviji, sa više odziva i usmjeren na obavljanje stvari na mreži. Pišite direktno na web-stranicama, delite oznake sa drugima, koristite proširenja i još mnogo toga.

 

Najbrži način da pokrenete ideje

Brzo pretovirte misli u delo uz čaroliju Windows Ink.Uhvatite ideje i zapišite beleške brzinom misli - bez prijave.

 

Budite efikasniji

Windows je bogat alatima za multitasking: prilagođen start meni, aktivne pločice, pomoć za poravnanje, prikaz zadataka i virtualne radne površine pomažu vam da budete organizovani, fokusirani i spremni na sve. Učinite odlične stvari, brže.

 

Jedno mesto za akciju

Akcijski centar vam daje brzi pristup stvarima koje su vam potrebne kao što su obaveštenja iz mnogih aplikacija - sve na jednom, lako dostupnom mestu.

 

Koristite svoje prenosive uređaje poput tableta

Način rada tableta isporučuje besprekorno, pravo iskustvo na tabletu, 2-u-1 ili prenosivi uređaj. Aplikacije se besprekorno pomeraju, a značke se prilagođavaju za jednostavnu navigaciju.

 

Najbolji Windows za igru do sada

Igrajte odlične nove Xbox igre na sistemu Windows 10 uz zapanjujuću funkcionalnost DirectX 12. Ostanite povezani sa svojom grupom saigrača uz aplikacije Xbox i igrajte gde god želite uz prenos u kući.

 

Nova emoji tastatura

Nova emoji tastatura koristi novi font i kategorije izražajnih i razigranih emotikona, sa više opcija vernosti; dostupno za 25 jezika.

 

Windows tamni način rada

Odmah promenite svoje aplikacije od svetlog do tamnog načina rada - odlično za uslove sa slabim osvetljenjem kao što je rad noću ili u avionu.

 

Moćni, moderni uređaji

Windows prednjači u inovacijama s uređajima koji rade nove i bolje načine, uključujući 2-u-1 tablete koji mogu zameniti laptop računare i telefone koje možete koristiti kao PC.

 

Izgleda kao telefon, radi kao PC

Sada vaš Windows 10 telefon može učiniti više uz snagu Continuum. Koristite ga kao PC za obavljanje višeg posla, odnosno pretvorite ga u projektor na velikom ekranu za vreme velike zabave - sve to bez povezivanja telefona.

 

Windows 10 PC čine više. Baš kao i vi.

Dizajniran da promeni vaša očekivanja. Windows prednjači u inovacijama s uređajima koji rade na novi i bolji način.

 

Kupite sve svoje omiljene stavke u Windows prodavnici

Uživajte u iskustvu jedinstvenog mesta za kupovinu na svakom Windows 10 uređaju. Pretražite Windows prodavnicu na svom PC-ju, tabletu ili telefonu i jednostavno preuzmite odličan digitalni sadržaj uključujući aplikacije, igre i slično...

 

 

 

 

 

 

Uz ovaj softver preporučujemo...

Kursevi

Softver

Knjige