SQL Server 2016

Najmoćnija Microsoft-ova baza podataka SQL Server 2016.

SQL server 2016 povećava produktivnost te omogućava razvoj i upravljanje serverom i bazom podataka na bilo kojoj platformi.

Uključena je i napredna analitika, izveštavanje putem mobilnih uređaja, a i dostupna su i mesečna ažuriranja koja osiguravaju da korisnik uvek ima dostupne najnovije funkcionalnosti.

SQL Server 2016 najsigurnija baza podataka za velike platforme do sada koja donosi niz novosti, od unaprijeđenih funkcionalnosti, većeg opsega informacija o kupcima, integraciji s R kao i unaprieđenim sigurnosnim funkcionalnostima.

 

SQL server 2016 povećava produktivnost omogućava razvoj i upravljanje serverom i bazom podataka na bilo kojoj platformi. Sada je jednostavnije pristupiti popularnim alatima, kao što su SQL Server Management Studio (SSMS) i SQL Server Data Tools (SSDT), svakodnevni razvoj je pojednostavljen, uključena je napredna analitika te izvještavanje putem mobilnih uređaja, a i dostupna su mesečna ažuriranja koja osiguravaju da korisnik uvek ima na raspolaganju za korišćenje najnovije funkcionalnosti.

 

Uzevši u obzir nova unaprjeđenja, može se reći da je SQL server 2016 mnogo više od baze podataka i predstavlja sveobuhvatan sistem upravljanja podacima i rešenja za poslovnu analitiku pružajući istovremeno podršku za najzahtjevnije aplikacije i upiti. Može se koristiti i na hibridnim cloud rešenjima čime se smanjuje trošak skladištenja, povećava visoka dostupnost i pojednostavljuju IT operacije. Uz to SQL server donosi najsigurniju i najmanje “ranjivu” bazu podataka sa šifriranim sigurnosnim funkcionalnostima. Takođe, korisnici su sada u mogućnosti proširiti svoju bazu podataka na Azure dok istovremeno zadržavaju funkcionalnosti za kriptovanje “on premise”, čime se pruža jedinstveno hibridno cloud rešenje.

 

SQL server, između ostalog, donosi mogućnost dostupnosti vrednim poslovnim informacijama svim zaposlenima, posebno onim kupcima. Trenutno, su takve informacije uglavnom dostupne visokopozicioniranim zaposlenima, odnosno članovima Uprave i direktorima sektora. 

 

Brojne edicije prilagodjene su raznim potrebama korisnika, u zavisnosti od veličine zahteva i cena.

Uz ovaj softver preporučujemo...

Kursevi

Softver

Knjige