CorelDRAW Graphic Suite X7

Započnite sa radom brže i jednostavnije uz redizajnirani interfejs

CorelDRAW Graphics Suite X7 olakšava vam celi proces, od koncepta do produkcije. Sa novim “Quick Start” opcijama, započnite sa radom odmah, a uz više hiljada visokokvalitetnih crteža, slika, fontova i šablona, dizajnirajte za štampu ili web brzo i jednostavno. Iskoristite predefinisane radne površine ili ih prilagodite da izgledaju baš poput Adobe Photoshopa ili Illustratora, kako bi vam ako ste Creative Suite korisnik prilagođavanje bilo još jednostavnije.
Novi alati za kontrolu ispuna i transparencija
Snažni novi alat za kontrolu ispuna daje vam potpunu kontrolu nad vašim ispunama, bilo da se radi o uzorcima ili prelazima. Kreirajte eliptične i kvadratne ispune sa prelazima, kontrolišite transparencije unutar individualnih nijansi boja unutar prelaza, ponovite prelaznu ispunu unutar objekta i još mnogo više.
Novi specijalni efekti i napredni alati za obradu fotografija
Istražite nove specijalne efekte, koji uključuju četiri nova alata osetljiva na pritisak - Smear, Attract, Repel i Twirl, kao i nove efekte kamere - Bokeh blur, Colorize, Sepia toning i Time Machine kako bi kreirali jedinstvene fotografije u Corel PHOTO-PAINTu X7.
Pronađite idealan font za svaki projekt
Nova opcija “Font Playground” omogućava vam pregled i eksperimentiranje sa različitim fontovima pre nego što ih iskoristite u svom dizajnu
Budite još precizniji & kreirajte jedinstveni QR kod
Zahvaljujući naprednim funkcijama kod kreiranja preloma stranice, budite sigurni da je svaki object baš tamo gde treba da bude. Kreirajte jedinstveni QR kod za svaki svoj dizajn, dodajte mu tekst, slike i boje kako bi se isticao od konkurencije.
Jednostavno i profesionalno dizajnirajte web stranice
Uz desetine različitih šablona i naprednu podršku za CSS3 i HTML5, Corel Website Creator™ omogućava vam jednostavno i brzo kreiranje web stranica

Na raspolaganju vam je i “multi-display” podrška kod kreiranja sadržaja za različite ekrane, kao i podrška za više od 100 različitih formata, uključujući AI, PSD, PDF, JPG, PNG, SVG, DWG, DXF, EPS, TIFF, DOCX i PPT.
Glavne aplikacije
CorelDRAW® X7: Za vektorsku ilustraciju i prelom stranica
Corel® PHOTO-PAINT™ X7: Profesionalna aplikacija za obradu fotografija
Corel® PowerTRACE™ X7: Program za precizno pretvaranje bitmapnih slika u vektorske
Corel® CONNECT™: Ugrađena tražilica sadržaja
Corel® CAPTURE™ X7: Alat za snimanje ekrana (screen capture tool)
Corel® Website Creator™: Za kreiranje web stranica
PhotoZoom Pro 3: Za zadržavanje kvaliteta fotografije pri njenom povećavanju ConceptShare™: Online kolaboracijski alat
PLUS
10,000+ visokokvalitetnih crteža i digitalnih slika
2,000 fotografija visoke rezolucije 
1,000 fontova OpenType 
350 profesionalno dizajniranih šablona
2,000 šablona vozila 
800 uzoraka
Više od 5 sati edukacijskih video sadržaja