Acrobat DC

Softver pomoću koga vrlo lako možete da konvertujete, kombinujete ili eksportujete u PDF. Prebacujete iz PDF dokumenata u Word. Spajate ili kombinujete više PDF dokumenata. Napravite skeniran fajl pomoću opcije Scan to PDF. Izmenite i prepravite direktno u PDF dokumentu. Napravite dokument za popunjavanje različite upitnike i slično.

Adobe je objavio novu verziju Acrobata pod nazivom Adobe Acrobat DC koji će biti integralni deo Adobe Document Cloud-a, novog efikasnijeg načina saradnje, razmene dokumenata i upravljanja poslovnim procesima. Adobe Acrobat DC će korisnicima biti dostupan u Standard i Professional verziji i to kao trajna licenca i godišnji najam (pretplata)

 

 Izdvajamo neke od važnijih noviteta Adobe Acrobat DC

 

 

 Online usluge na Document Cloud-u koje omogućavaju pristup, rad i razmenu dokumenata sa različitih uređaja*
Novi Acrobat DC mobile app za efikasan rad na mobilnim uređajima (iOS i Android)
Unapređenje poslovnih procesa u organizacijama (Acrobat DC omogućuje jednostavno potpisivanje i odobravanje dokumenata i formi, intuitivno uređivanje dokumenata i pristup istima sa različitih uređaja, uklanja potrebu za ispisivanjem i faksovanjem velike količine dokumentacije)
Efikasan, intuitivan i konzistentan rad na različitim uređajima
Fokus na zaštiti dokumenata (efikasnaa zaštita poverljivih informacija u dokumentima) ...

 

Napomena:
Korisnici Acrobat DC trajnih licenci imaju ograničen pristup online uslugama, za razliku od korisnika pretplate koji imaju pristup svim dostupnim online uslugama* Poređenje edicija možete pogledati u tabeli u nastavku. Poredili smo opcije i razlike u edicijama samo za najpopularnije opcije.