NOD32

Snažan i brz antivirus sa Anti-Phishing tehnologijom za zaštitu od sajber pretnji.

NOD32, na tržištu pod tim nazivom od 1997. godine, je bio prvi proizvod na tržištu koji je svojim korisnicima nudio tehnologiju heurističkog detektovanja nepoznatih virusa. Često nazivan i Antivirusni Sistem Nove Generacije, NOD32 konstantno ostavlja konkurenciju iza sebe na svim testovima na svim poljima, od broja detektovanih virusa, preko brzine skeniranja do jako malog utroška sistemskih resursa.

NOD32 se distribuira u preko 60 zemalja i lokalizovan je na 10 svetskih jezika, štiti podjednako dobro klijente iz svih segmenata tržišta, od giganata sa više hiljada radnih stanica i servera do individualnih kućnih korisnika.

www.nod32adria.com/srbija

ESET NOD32 Antivirus

U današnjem svetu gde cyber kriminalci i kradljivci podataka konstantno prete vašem poslu, efektivno antivirusno rešenje je na listi glavnih prioriteta. Upravo ESET NOD32 Antivirus 4.0 svojom brzinom, čuvenom naprednom hieuristikom, ThreatSense® i ThreatSense®.NET tehnologijama predstavlja idealno rešenje u borbi protiv ovakvih pretnji.

Glavni moduli:

Antivirus

Antispyware

Ključne prednosti:

Zaštita od nepoznatog – Nagrađivana ThreatSense® tehnologija predstavlja najefektivniju zaštitu od novih i do sada nepoznatih pretnji. Primena ove tehnologije pruža neophodnu zaštitu sistema u prvim satima pojave novih virusa kada za novu pretnju još uvek ne postoje virusne definicije. NOD32 detektuje i zaustavlja poznate i nepoznate viruse, trojance, crve, adware, rootkit-ove i ostale internet pretnje.

Napravljen za brzinu – NOD32 je munjevito brz, napravljen da pruža vrhunske performanse prilikom skeniranja, toliko brz da nećete ni primetiti da je instaliran na računaru čak ni kada je pokrenuto dubinsko skeniranje.

Ne opterećuje sistem – Antivirusno rešenje koristi samo 35-40 MB sistemske memorije, samo delić onoga što konkurentski proizvodi zauzimaju.

Ne opterećuje Vas - do sada za rukovanje najjednostavniji ESET-ov proizvod. Uz intuitivno i kompaktno grafičko okruženje za tren oka ćete podesiti Vaš NOD32 Antvirus koji će nakon toga u pozadini neprimetno raditi na zaštiti Vašeg računara.

Nove funkcije:

Self-Defense – ugrađeni odbrambeni sistem koji sprečava maliciozni softver da ošteti ili onesposobi zaštitu sistema.

SysRescue – omogućava korisniku da kreira boot-abilni medij (CD ili USB) uz pomoć kojeg se može skenirati sistem bez potrebe da se pokrene operativni sistem instaliran na računaru.

Kontrola prenosnih medija – Kontrola pristupa prenosnim medijima što uključuje USB, CD, Flash disc i slično. Uz pomoć ove funkcije sprečava se mogućnost zaraze sistema preko prenosnih medija.

ESET Sysinspector – Ova moćna alatka za diagnostiku sada je sastavni deo NOD32 Antivrusa. Uz pomoć ESET Sysinspector-a se može vršiti detaljna analiza operativnog sistema što obuhvata aktivne procese, sadržaj registry-a, komponente koje se automatski pokreću prilikom pokretanja operativnog sistema, kao i mrežne konekcije.

Anti-Stealth® - Integrisana Anti-Stealth® tehnologija pruža zaštitu protiv rootkit-ova

Podrška za CISCO Network Admission Control uz pomoć plug-ina

Ostala u napređenja:

Štedljivi režim rada koji bez ugrožavanja sigurnosti sistema smanjuje potrošnju energije čime se produžava vreme rada laptopa kada se kao izvor energije korsiti baterija

Provera ažurnosti operativnog sistema

Prikaz koji sadrži detaljne izveštaje o pretnjama koje su uočene na računaru.

Pop-up informacije se ne prikazuju kada su pokrenute full screen aplikacije kao što su prezentacije, igre ili video snimci.

Zaštita lozinkom sprečava izmenu konfiguracije kao i deinstalaciju ESET NOD32 Antivirusa od strane neovlašćenog lica.

Novi grafički prikaz i prečice na tastaturi pojednostavljuju i ubrzavaju rad

ESET NOD32 Antivirus Business Edition

ESET NOD32 Antivirus u borbi protiv evoluirajućih pretnji koristi naprednu tehniku heurističke analize, virusne potpise i virtualnu emulaciju. Najveću snagu NOD32 zaštite čini sofisticirani endžin koji heurističkom analizom detektuje i sprečava čak i one pretnje koje nisu definisane virusnim potpisima. Na taj način NOD32 štiti korisnika od novih pretnji za koje ne postoje virusne definicije i drastično smanjuje mogućnost zero day napada.

ESET NOD32 Antivirus Business edicija sadrži ESET Remote Administrator alate koji omogućavaju jednostavnu administraciju celokupne zaštite sa jedne centralne lokacije. Sa svojim veoma malim sistemskim zahtevima i velikom brzinom skeniranja, ESET NOD32 Antivirus predstavlja idealno rešenje koje zadržava postojeće performanse računara i pruža sveobuhvatnu zaštitu vaše mreže.
Više o ESET NOD32 Antivirus softveru, možete saznati ovde.
ESET Smart Secuity Business Edition

ESET Smart Security Business paket je novi proizvod kompanije ESET i predstavlja integrisano rešenje koje obezbeđuje sveobuhvatnu zaštitu računara u korporativnom okruženju. ESET Smart Security kombinuje dobro poznati NOD32 Antivirus TreathSense endžin i potpuno nove module - zaštitni zid (firewall) i antispam filter i na taj način povećava nivo zaštite od virusa i ostalih pretnji sa Interneta.

ESSBE.jpg

Business paket uključuje i ESET Remote Administrator alate koji omogućavaju centralizovano upravljanje i ažuriranje klijenata u mrežnom okruženju. ESET Remote Administratior (ERA) dopušta administraciju Esetovih proizvoda, uključujući radne stanice i servere - sa jedne centralne lokacije. Zahvaljujući ugrađenom sistemu za upravljanje zadacima koji je sastavni deo Remote Administrator Servera, možete brzo odgovoriti na probleme i pretnje unutar Vaše mreže, a između ostalog, i vršiti instalaciju na udaljene klijente.

ERA.jpg

Ukoliko želite da dobro osigurate vaše korporativno okruženje i da zadržite performanse vaših računara u mreži, Eset Smart Security Business paket je idealno rešenje za vas.
Više o ESET Smart Security softveru, možete saznati ovde.