Endpoint Protection Small Business

Symantec Endpoint Protection za mala i srednja preduzeća

 

Symantec Endpoint Protection Small Business edicija je sigurnosni odbrambeni softver dizajniran posebno za potrebe malih i srednjih preduzeća koja imaju izmedju 5 i 99 korisnika.

Ključne funkcije ovog softvera za zaštitu laptopa, desktopa i file servera uključuju antivirus, antispyware i firewall kako bi se firme odbranile od internet opasnosti i hakera, drugim rečima svih malicioznih napada. Ovaj softver takodje analizira skinute fajlove sa interneta od mogućih opasnosti, što sprečava zaposlene da aktiviraju potencijalne napade.

Symantec Endpoint Protection Small Business edicija ima centralizovanu upravljačku kontrolnu konzolu i može biti upravljana iz lokala (on-premise) ili iz cloud-a kroz online portal.

Administrator je ovlašćen sa setom polisa definisanih za uredjaje i korisnike na mreži. Administrator može dobijati sigurnosne dojave preko SMS-a ili email-a. Update-i se dostavljaju automatski putem Web-a na korisničke računare, pomažući na taj način da sigurnost sistema bude konstantno na najvišem nivou.

Visoko skalabilan, Symantec Endpoint Protection za mala i sredjnja preduzeća instalira se u minutama. Kao dodatna sigurnost, za pretplatnike je obezbedjena asistencija 24 sata dnevno.