In House Obuke iz CET-a

In house obuke su savremen, korporativni vid usavršavanja u svim oblastima, ili sasvim prosto rečeno – specijalizovani kursevi za preduzeća. Ove, in house obuke i treninzi razlikuju se od drugih naših kurseva po tome što ćemo mi doći kod vas i prilagoditi materiju i pristup specifično vašim zahtevima i potrebama. Ovaj koncept značajno unapređuje poslovanje uz značajnu uštedu vašeg vremena i vremena vaših zaposlenih, a naše dosadašnje iskustvo pokazalo je da obuke i kursevi u radnom okruženju ostvaruju značajne rezultate.

 

Stalno usavršavanje i unapređivanje poslovanja postalo je svakodnevna potreba svih nas, a prednosti in house obuka su u tome što ćete, unapređujući svoje veštine ulagati u efikasniji pristup određenim poslovnim zahtevima i zadacima. Ulaganje u nova znanja i veštine svojih zaposlenih zapravo je jedna od investicija koje se odmah vide i veoma brzo vraćaju sve što ste uložili kroz uštedu vremena i znatno bolji kvalitet obavljenog zadatka.

Jedna od najvećih prednosti in house obuka je što će informatička znanja koja su vam potrebna biti izuzetno praktična za vaš konkretni posao i obaveze vaših zaposlenih. Nije neobično da ljudi imaju različite nivoe predznanja ili da su vama potrebni različiti kursevi iste oblasti za različite delove vašeg poslovanja. Mi ćemo, na osnovu vaših želja i potreba, posebno prilagoditi materiju i napraviti ulazna testiranja kako bismo procenili šta je najbolje, najefikasnije i najpraktičnije za vaše ljude i kompaniju.

 

Kompanija CET ima više od 20 godina iskustva u neformalnom obrazovanju u oblasti informatike i računarstva, kako u kursevima koji se odvijaju u našim učionicama, tako i u in house obukama kada naši iskusni predavači dolaze kod vas.

Pre nego što organizujemo samu obuku, mi ćemo doći kod vas da u vidimo vaše uslove, da se upoznamo sa vašim zahtevima i željama i zajedno analiziramo vaše potrebe. Svi naši kursevi i treninzi imaju jasno određene ciljeve a vi nam možete ukazati na posebne probleme u poslovanju koje želite da praktično rešite ili oblasti koje želite da unapredite.

 

Microsoft Excel je jedan od osnovnih programa Microsoft Office paketa. Verovatno najpopularniji program za tabele i tabelarne proračune, Microsoft Excel je i izvanredna alatka za analziranje i vizuelizaciju podataka. Prvenstveno je namenjen poslovnom okruženju, kada želite da jasno i precizno predstavite podatke sebi i drugima. Excel je jedna od ne samo korisnih, već i neophodnih aplikacija za svakodnevno poslovanje, sa neverovatnim mogućnostima ubrza vaš rad i učini ga jednostavnijim i efikasnijim. In house obuke osnovnih i napredih nivoa aplikacije Excel organizujemo za grupe od pet i više zaposlenih. Na osnovu ulaznih testiranja i vrste vašeg poslovanja, pripremićemo nastavni program specifično prema vašim zahtevima, pa ćemo na osnovu konsultacija odrediti i broj časova i dužinu i dinamiku obuke i uzeti u obzir sve posebnosti vašeg poslovanja.

 

SQL kursevi su među najtraženijim kursevima u našoj ponudi i imamo veliko iskustvo u prilagođavanju ove velike oblasti potrebama vašeg preduzeća. Posebna prednost je što sada možemo organizovati ove kurseve i u vašem preduzeću, jer možemo da obezbedimo sve uslove koji su potrebni za izvođenje obuke na licu mesta. Naši mikroračunari unapred su podešeni prema svim parametrima potrebnim za uspešno učenje bez ikakvog gubitka vremena bilo na vaš dolazak kod nas – bilo na to da se naša tehnička podrška postara da je sve spremno za kurs. Uz najsavremeniju opremu, obezbedili smo iste uslove za sve polaznike kursa sa svim softverima i programima na prilagođenim mikroračunarima.

Ako vaša kompanija ima više od petoro zaposlenih kojima je potrebna određena vrsta računarske obuke, onda vam preporučujemo naše in house obuke. Plan i program nastave apsolutno prilagođavamo vašim realnim potrebama i ciljevima. Možete birati mesto, vreme i dinamiku slušanja nastave. Zakažite konsultacije sa nekim od naših trenera i kreirajte zajedno najbolji kurs za vas! Ako ne raspolažete adekvatnom opremom u svom prostoru, možete koristiti našu.

Imamo potrebno znanje, dvadesetogodišnje iskustvo i želju da zajedno rastemo i napredujemo.

 

Grafička radionica obuhvata skup kurseva o programima za grafički dizajn i pripremu štampe firme Adobe. Programi su deo paketa Adobe CC i predstavljaju kompletno dizajnersko rešenje za pripremu štampe. Kurs sadrži obuku za tri grafička programa: Adobe Photoshop(program za obradu slika), Adobe Illustrator (program za vektorsko crtanje), Adobe InDesign (program za stono izdavaštvo). In house obuke Grafička radionica organizujemo za pet ili više zaposlenih. U dogovoru sa vama, a zavisno od vrste vašeg poslovanja i specifičnosti zahteva odredićemo dužinu trajanja i dinamiku obuke.

 

Adobe Photoshop je najpopularniji i najkvalitetniji profesionalniji program za obradu slika. Zahvaljujući svojim vrhunskim performansama, izuzetnim mogućnostima za obradu slike, kao i intuitivnom korisničkom radnom okruženju, Photoshop predstavlja merilo savršenstva u domenu digitalne obrade slika. Uz  izuzetno kvalitetne Photoshopove alatke, digitalno uređivanje slika je danas lakše nego ikada ranije. Ako je Abdobe Photoshop ono što je potrebno vama i vašim kolegama , nudimo In house obuke  koje će biti prilagođene vašem poslovnom okruženju i poslovnoj dinamici.

 

Adobe Illustrator predstavlja profesionalni standard programa za vektorsko crtanje, štampu, multimediju i onlajn grafiku. U okviru ovog kursa, polaznici će se upoznati sa Adobe Illustratorom, najkvalitetnijim programom za vektorsko crtanje. Sa nama polaznici će moći da uče Abdobe Illustrator u svom radnom prostoru jer nudimo In house obuke koje će biti prilagođene poslovnoj dinamici i poslovnoj politici svake firme.

 

Adobe InDesign je moćna alatka za dizajn i produkciju koja nudi preciznost, kontrolu i savršenu kompatibilnost sa drugim profesionalnim grafičkim programima firme Adobe. Uz pomoć programa InDesign možete napraviti dokumente profesionalnog kvaliteta pripremljene za štampu u punom koloru na visokoproduktivnim kolornim mašinama, ili ih štampati na različite izlazne uređaje i formate, uključujući stone štampače i osvetljivače visoke rezolucije. Takođe možete napraviti PDF fajlove i konvertovati svoje dokumente za onlajn upotrebu izvoženjem u formate XHTML ili XML. Ako je Adobe In Design obuka koja  je potrebna Vašoj firmi, kod nas možete zakazati In house obuke. Konsultujući se sa našim mentorima, Vi diktirate dinamiku i trajanje obuke.

 

WordPress je program u kome možete da kreirate portfolio web sajt, blog, web sajt preduzeća, katalog proizvoda. Možete i da održavate i unapređujete postojeće WordPress sajtove u skladu sa potrebama klijenata. Pored svega navedenog možete da kreirate online prodavnicu ili katalog proizvoda. Ako je Vašim zaposlenima potrebna ova vrsta obuke, mi ćemo, u okviru naše In house ponude obezbediti da steknu znanja iz WordPress-a u svom random okruženju, dinamikom koja je prilagođena vašem poslovanju.

 

Web Developer  je zanimanje čija popularnost konstantno raste, kako u Srbiji tako i globalno. Web developer može raditi sam ili u timu, po projektu ili u firmi. Mogućnosti zaposlenja nisu ograničene samo na softverske kompanije. Ova obuka je idealna ukoliko želite da uložite u sebe ili u svoje zaposlene. Ako imate više od pet zaposlenih mi vam nudimo In house obuke u okviru kojih će ovaj kurs biti prilagođen vašem random okruženju i random vremenu.

 

 

MCSA Windows Server 2016 je serija od tri kursa: 20740 Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016, zatim 20741 Networking with Windows Server 2016  i  20742 Identity with Windows Server 2016Ovaj kurs namenjen je budućim i aktuelnim administratorima Windows Server i desktop sistema. Pogodan je za dve grupe kandidata: za one koje imaju minimalno ili nikakvo iskustvo u administraciji sistema kao i za osobe koje trenutno obavljaju poslove administracije sistema. Iskusni administratori, koji nisu imali priliku da se susretnu sa originalnim Majkrosoftovim planom i programom, takođe su ciljna grupa ovog kursa. Takođe, kurs je namenjen osobama svojevremeno sertifikovanim za starije generacije Windows operativnih sistema. Mi imamo veliko iskustvo u prilagođavanju ove oblasti potrebama vašeg preduzeća. Na osnovu vrte vašeg poslovanja, pripremićemo nastavni program prema vašim zahtevima. Dužina trajanja obuke , dinamika biće prilagođena specifičnostima vašeg poslovanja.

 

MCSA Web Applications sertifikat dokazuje vašu stručnost u implementiranju profesionalnih web aplikacija. Sertifikat MCSA: Web Applications certification vas kvalifikuje za poziciju Web developera ili Web administratora.
Program je osmišljen tako da pripremi kandidate za polaganje ispita: 20483 Programming in C# , 20480 programming in HTML with JavaScript and CSS3, 20486 Developing ASP.NET MVC 4 Web Applications. Za sticanje sertifikata MCSA Web Applications je potrebno položiti dva od tri ispita. Ispit 20486 Developing ASP.NET MVC 4 Web Applications  je obavezan, a pored njega moze polagati ili 20483 Programming in C# ili 20480 programming in HTML with JavaScript and CSS3. Plan i program obuke prilagođavamo vašim realnim potrebama i ciljevima. Možete birati mesto,vreme i dinamiku slušanja nastave. Zajedno sa našim iskusnim trenerima kreirajte najbolji kurs za Vas.

 

 

Java osnovni kurs  je tu ako želite da pravite aplikacije za mobilne uređaje i desktop računare, potrebno je poznavanje Java jezika. Kurs vam pruža osnovu za učenje Java SE ( Standard Edition)  tako da možete napraviti svoje prve aplikacije ili proširite vaše  znanje ukoliko imate određeno iskustvo u programiranju. U sklopu kursa naučićete kako da instalirate Javu, preuzmete razvojno okruženje. Naučićete koncepte OOP programiranja kao i ključne koncepte Java jezika. U okviru In house obuka koje Vam nudimo, ovaj kurs možete slušati u svom random okruženju dinamikom koja je prilagođena vašim radnim obavezama.