KasperskyKaspersky 2017

predstavlja antivirus zaštitu i zaštitu od svih pretnji koje dolaze sa mreže. Ovaj softver je okosnica zaštite vašeg sistema i dostupan je u prodaji za kućne korisnike, poslovne mreže i mobilne uređaje. Uživajte u zaštiti koja neće uticati na performase vašeg sistema.

Više funkcija za zaštitu Vašeg života na internetu!

 

Kupovina Kaspersky antivirusa obezbediće vam sigurnost od sve složenijih pretnji koje internet može da pošalje ka vašem računaru. Bespotrebno je sedeti satima, samostalno konfigurisati i konstantno održavati PC sigurnosno rešenje. Zato je važno imati sigurnosno rešenje koje štiti datoteke i vaš identitet od sajber kriminalaca i najnovijih zlonamernih napada.

Kaspersky 2017 za kućne korisnike obuhvata edicije:

 • Kaspersky Total Security 2017 – podrazumeva visok nivo zaštite vaših računara i mobilnih uređaja, štiti vašu privatnost i finansijske podatke od internet pretnji, pomaže vašoj deci da uživaju u digitalnom svetu, a ujedno ih i štiti od nepoželjnog sadržaja na internetu. Omogućava bezbedno čuvanje i lak pristup uz pomoć lozinki, kao i šifrovanje fotografija, muzike i sećanja i rezervne kopije istih
 • Kaspersky Anti-Virus 2017 – predstavlja prvu liniju zaštite vašeg računara kojom se lako upravlja
 • Kaspersky Internet Security 2017 Multi-device – osim zaštite od virusa, zaštite privatnosti I internet bankarstva i kupovine, omogućuje i zaštitu vaše dece od nepoželjnog sadržaja na internetu

Kaspersky Internet Security za Android – obezbeđuje zaštitu svih podataka vašeg mobilnog uređaja za koje Vi želite da ostanu sakriveni (SMS poruke, kontakti i druge osetljive informacije) i udaljeno brisanje svih podataka u telefonu ukoliko je aparat ukraden. Pruža zaštitu od potencijalnih pretnji – malicioznih kodova i mreža i kopiranja podataka.

Kaspersky 2017 za poslovne korisnike obuhvata edicije:

 • Kaspersky Endpoint Security Cloud – razvijen za mala i srednja preduzeća, omogućava da sa bilo kog mesta upravljate daljinski svojim radnim stranicama i fajl serverima
 • Kaspersky Total Security 2017 – pruža vrhunsku zaštitu vaše privatnosti, finansijske i ostale podatke od internet pretnji
 • Kaspersky Internet Security 2017 Multi-device – osim zaštite vašeg računara od virusa i internet pretnji, parental control obezbeđuje zaštitu vaše dece od nepoželjnog sadržaja na internetu
 • Kaspersky Small Office Security 5 – namenjen je malim i srednjim preduzećima. Omogućava svu neophodnu zaštitu Vašim serverima i radnim stanicama, na veoma jednostavan i svima pristupačan način. Lak za konfigurisanje i upotrebu, možete kontrolisati stanje cele mreže sa jednog mesta.
 • Kaspersky Endpoint Security – Advanced – pruža zaštitu sistema enkripcijom, kontrolu bezbednosti računara jednostavno i brzo sa centralne lokacije bilo da su to virtuelne, fizčke mašine ili mobilni uređaji.
 • Kaspersky Endpoint Security – Select – Endpoint zaštita uz pomoć svoje multi-level tehnologije pruža potpunu zaštitu Vašem sistemu. Zaštita iz oblaka omogućava veoma brzu i adekvatnu zaštitu uz pomoć KSN mreže. Kontrolišite web pristup, obezbedite svoje mobilne platforme brzo i jednostavno.
 • Kaspersky Endpoint Security – Total – sa centralnog mesta uz pomoć jedne konzole za upravljanje kontrolišite vaše enterprise okruženje, zaštite svoje virtuelne, fizičke i mobilne uređaje. Jedna platforma za vašu bezbednost !
 • Kaspersky Internet Security za Android – obezbeđuje zaštitu svih podataka vašeg mobilnog uređaja za koje Vi želite da ostanu sakriveni (SMS poruke, kontakti i druge osetljive informacije) i udaljeno brisanje svih podataka u telefonu ukoliko je aparat ukraden. Pruža zaštitu od potencijalnih pretnji – malicioznih kodova i mreža i kopiranja podataka.
 • Kaspersky Security Centar 10 – Omogućava laku i brzu kontrolu svih klijenata na mreži, osim kontrole korisniku su dostupne udaljene instalacije kao i deinstalacije proizvoda. Besplatan je za sve korisnike Kaspersky Lab’s proizvoda.
 • Kaspersky Security Exchange Server – pruža zaštitu elektronske pošte. Kako najveći procenat virusa upravo dolazi putem elektronske pošte, važno je pružiti adekvatnu zaštitu kako od virusa, tako od neželjene elektronske pošte.