Akcija!

C++ Izvornik

1,900.00 RSD

ISBN: 86-7991-107-0 Kategorija:
Autor: Josée Lajoie, Stanley B. Lippman Broj strana: 1260 Pismo: Latinica Povez: Mek Format: B5 Godina izdavanja: 2000

Treće izdanje knjige C Izvornik predstavlja kombinaciju praktičnog iskustva Stanley Lippmana i dobrog poznavanja ANSI/ISO C standarda Josée Lajoie. Ovaj priručnik je dorađen da bi prikazao svojstva standardnog jezika C i njegovu primenu u programiranju. Posebno je koristan za programere koji se prvi put susreću sa jezikom C jer knjiga sadrži mnoge praktične primere programiranja koji ilustruju projektovanje generičkih i objektno orijentisanih programa, korišćenje šablona i druge aspekte projektovanja programa korišćenjem standardnog jezika C . Pored toga, u knjizi C Izvornik date su smernice za efikasno korišćenje jezika.

Izdvajamo

Jasno i praktično prikazivanje Standardne biblioteke zasnovano na primerima, sa akcentom na kontejnerima, iteratorima i algoritmima (Standardna biblioteka šablona), klasi string i ulazno/izlaznim tokovima.

Detaljan uvid u nova svojstva programskog jezika C – rad sa izuzecima, identifikovanje tipova u vreme izvršavanja, prostori imena, ugrađeni logički tipovi i novi način zapisivanja konverzije tipova – uz savete za njihovo efikasno korišćenje.

Detaljno upoznavanje sa naprednim svojstvima jezika – šablonima, klasama i nasleđivanjem – kao podršci generičkom programiranju i programiranju zasnovanom na objektima.

Poseban dodatak koji služi za brzo pronalaženje generičkih algoritama onda kada vam je potrebno da se podsetite kako se oni ponašaju, uz kratke primere kako se oni koriste.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „C++ Izvornik“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *