Akcija!

Osnove računara Kao od šale – Windows 7 izdanje

50.00 RSD

ISBN: 978-86-7991-354-8 Kategorije: ,
Autor: Michael Miller Broj strana: 264 Pismo: Latinica Povez: Mek Format: B5 Godina izdavanja: 2011

Uz knjigu Osnove računara Kao od šale, Windows 7 izdanje savladaćete osnove koje će vam pomoći da maksimalno iskoristite hardver i softver svog računara, ali i da ovladate mnogim veštinama koje će vam olakšati svakodnevicu. Potpuno ilustrovani koraci sa jednostavnim uputstvima vode vas kroz svaki zadatak, otkrivajući veštine neophodne da biste postigli sve što želite.

Knjiga Osnove računara kao od šale, Windows 7 izdanje predstavlja priručnik za samostalno učenje. Namenjen je prevashodno početnicima. Ova knjiga daje sažeta, vizualna uputstva za sve uobičajene zadatke koji se odnose na korišćenje personalnog računara. Ako nemate prethodnog iskustva u radu sa personalnim računarom, a želite da na najjednostavniji način ovladate osnovama korišćenja računara, onda je ovo prava knjiga za vas.

Sticanje veštine u radu sa personalnim računarom je za većinu imperativ sadašnjice. Početnicima je neophodno da nauče kako da postave i podese novi računarski sistem, unaprede svoj računar novim hardverom i softverom, koriste Microsoft Windows 7 i maksimalno ga prilagode sebi i svojim potrebama, povežu se na internet i koriste sve mogućnosti koje on pruža, menjaju digitalne fotografije, režu i kopiraju sopstvene CD-ove, a istovremeno zaštite svoj sistem od virusa, spama i špijunskog softvera.

Kratak sadržaj

Kako radi vaš računar

Podešavanje i korišćenje vašeg računara

Korišćenje Microsoft Windows 7

Rad sa datotekama i fasciklama

Korišćenje Microsoft Worda

Povezivanje sa internetom

Pretraživanje veba

Komunicirajte putem interneta

Podešavanje kućne bežične mreže

Puštanje muzike i filmova

Rad sa digitalnim fotografijama

Zaštitite vaš računar

Održavanje vašeg računara

Glosar

Indeks

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Osnove računara Kao od šale – Windows 7 izdanje“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *