CorelDRAW Technical Suite 2017

predstavlja alat za izradu tehničke dokumentacije. Pogodan za tehničke posade, ilustratore, dizajnere i arhitekte koji su zaposleni u automobilskoj, vazduhoplovnoj i opštoj proizvodnoj industriji. Kreirajte i isporučite sadržajne tehničke komunikacione sadržaje sa intuitivnim povezivanjem, preciznim alatima za tehničku ilustraciju. Iskoristite pravo na rad u prilagodljivom okruženju pomoću olovke i dodira, profesionalnog uređivanja slika i usaglašenosti sa naprednim standardima. CorelDRAW® Technical Suite 2017 nudi namenske ilustracije za tehničku obuku i saradnju u štampi, online i mobilnim uređajima. To je najlakši i najbrži softver za tehničku ilustraciju autorskih, vizuelnih, komunikacionih projekata u tehničkom svetu.

 

 

Kupovina CorelDRAW Technical Suite 2017 omogućava vam da koristite efikasne i jednostavne tehničke i grafičke alate za precizno crtanje i obradu slika zasnovanih na industrijskim standardima. Ubrzava dizajn i proizvodne procese. Kreirajte ilustracije, dijagrame i tehničku dokumentaciju pomoću CorelDRAW® Technical Suite, sveobuhvatnog vizuelnog komunikacionog rešenja. Ovaj paket garantuje potpunu kompatibilnost sa najnovijim industrijskim standardima, kao što su tipovi datoteka, 3D sadržaj, precizni alati za crtanje i intuitivni alati, čime se podržava ukupan tok posla. Obezbeđujući alate koji su jednostavni za korišćenje i ekonomični, CorelDRAW Technical Suite pomaže organizacijama da komuniciraju snage svojih proizvoda i usluga u suočavanju sa novim pritiscima u industriji, kao što su smanjeni vremenski zahtevi na tržištu i različiti zahtevi globalizacije.

Ključne funkcionalnosti:

  • Podrška za vodeće industrijske formate (više od 100 vodećih formata, uključujući ebCGM 2.x i S1000D, Microsoft Visio (VSD), Microsoft Publisher, SVG, DOCX, EPS, TIFF, PDF i mnoge druge)
  • Sofisticirani grafički i Tehnički alati za precizno crtanje
  • Unaprijeđene 3D opcije
  • Potpuno rešenje za vizuelnu komunikaciju

Licenciranje:

CorelDRAW Technical Suite 2017 se može nabaviti na dva načina:

  • CorelDRAW Technical Suite 2017 Single User License (trajna licenca).
  • CorelDRAW Technical Suite 2017 (pretplata na godinu dana).