Symantec Endpoint Protection za mala i srednja preduzeća

Symantec Endpoint Protection Small Business edicija je sigurnosni odbrambeni softver dizajniran posebno za potrebe malih i srednjih preduzeća koja imaju izmedju 5 i 99 korisnika.
Ključne funkcije ovog softvera za zaštitu laptopa, desktopa i file servera uključuju antivirus, antispyware i firewall kako bi se firme odbranile od internet opasnosti i hakera, drugim rečima svih malicioznih napada. Ovaj softver takodje analizira skinute fajlove sa interneta od mogućih opasnosti, što sprečava zaposlene da aktiviraju potencijalne napade.

Symantec Endpoint Protection upravljačka konzola: centralizovano rešenje

Symantec Endpoint Protection Small Business edicija ima centralizovanu upravljačku kontrolnu konzolu i može biti upravljana iz lokala (on-premise) ili iz cloud-a kroz online portal.

Administrator je ovlašćen sa setom polisa definisanih za uredjaje i korisnike na mreži. Administrator može dobijati sigurnosne dojave preko SMS-a ili email-a. Update-i se dostavljaju automatski putem Web-a na korisničke računare, pomažući na taj način da sigurnost sistema bude konstantno na najvišem nivou.

Visoko skalabilan, Symantec Endpoint Protection za mala i sredjnja preduzeća instalira se u par minuta. Kao dodatna sigurnost, za pretplatnike je obezbedjena podrška 24 sata dnevno.