CET najbolji AVG reseller

Ovogodišnji AVG Antivirus Sales partnerski dan Sky Express održan je 07. decembra 2007. godine u prostorijama Genex apartmana u Beogradu. Kao specijalni gost događaja, gospodin Dennis Smith, direktor razvoja Grisoft, održao je prezentaciju o najnovijim trendovima u razvoju softverskih sigurnosnih rešenja.

Govoreći o trenutnim trendovima razvoja sigurnosnih softverskih rešenja, gospodin Smith je najavio novu verziju AVG Security paketa 8.0 koja će doneti značajna poboljšanja na polju zaštite računara i računarskih mreža. Pored unapređenog korisničkog interface, AVG 8.0 poseduje potpuno nov Scanning Engine kao i unapređenu pro-aktivnu detekciju malicioznog koda. AVG 8.0 se očekuje u prodaji krajem januara, odnosno početkom februara 2008. godine.

Takođe, gospodin Smith je objavio i pripajanje web-browsing security provajdera Exploit Prevention Labs Grisoftu. Dobro poznata Link skener tehnologija, koju proizvodi Exploit Prevention laboratorija će biti dodata Grisoftovom AVG softveru, dok će aplikacija LinkScanner Pro biti ponuđena kao samostalna. Nastavljajući svoju tradiciju besplatne zaštite na određenom nivou, Grisoft će LinkScanner Online postaviti kao besplatnu opciju.

Gosti AVG Antivirus Sales partnerskog dana su imali priliku i da se detaljno upoznaju sa položajem AVG brenda na tržištu našeg regiona. AVG je postao jedan od najzastupljenijih softvera na polju žaštite računara i računarskih mreža na našem tržištu. Već treću godinu za redom povećava se procenat prodaje AVG softvera u našem regionu.

Za najuspešnije resellere proglašeni su Computer Equipment and Trade – CET (Beograd), Kubit Pančevo i Alfa Support iz Gornjeg Milanovca. Nagradu za najbolju sistemsku integraciju AVG rešenja dobio je Republički zavod za statistiku iz Beograda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *