Preaload Image

CET – ŠKOLSKI CENTAR

Škola računara CET je lider u neformalnom informatičkom obrazovanju, iza koje je više od 20 godina uspešnog rada i preko 46.500 zadovoljnih polaznika. Zakažite obuku za rad na računaru u najboljoj školi u Beogradu, u čijoj ponudi je preko 70 obuka kako za početnike tako i za profesionalce.

Naši profesionalni treneri će Vas naučiti veštinama rada na računaru u osnovnim programima i pripremiti za polaganje međunarodno priznatih IT sertifikata. Obuku drži izuzetno motivisan i visoko kvalifikovan trenerski kadar, sa velikim profesionalnim iskustvom, ali i radom sa ljudima.

Još jedna od prednosti Škole računara CET je rad u malim grupama, koje čine do 10 polaznika. To omogućava posvećenost pojedincu i njegovim potrebama, čime se polaznici uspešno pripremaju za samostalni rad i polaganje međunarodnih sertifikata.

Nastava se izvodi na vrhunskoj opremi i najnovijim verzijama softverskih paketa. Obuke se stalno inoviraju i prilagođavaju novim verzijama programa, koju prati i adekvatna računarska literatura.

CET – IZDAVAŠTVO

CET je lider na našem tržištu kada je u pitanju izdavaštvo stručne kompjuterske literature. Do sada smo izdali preko 300 naslova računarskih bestselera. Takođe smo distributeri i autorizovani prevodioci za izdavačke kuće: Microsoft Press, Wrox, Addison-Wesley, Hayden, SAMS, NRP, QUE, M&T, Sybex i mnoge druge svetske izdavače.

CET – OBRAZOVANJE

Popunjavajući dugogodišnju prazninu klasičnog obrazovanja u domenu računarstva kod nas, CET je osnovao prvo Računarski fakultet, a zatim i prvu privatnu Računarsku gimnaziju u Srbiji.

Kvalitetno i primenjivo znanje, veliki broj poslova koje možete raditi u toku ili po završetku školovanja i mogućnost stipendiranja najboljih, su prednosti koje izdvajaju Računarsku gimnaziju i Računarski fakultet u odnosu na slične škole u Srbiji.

26
GODINA POSLOVANJA
46500
ZADOVOLJNIH POLAZNIKA
75
RAZLIČITIH KURSEVA
35
PREDAVAČA

RAČUNARSKA GIMNAZIJA

Kao jedina gimnazija informatičkog smera u Beogradu, Računarska gimnazija svojim učenicima nudi praktična informatička znanja (kreiranje programa, igrica, web prezentacije, animacije, baze podataka, računarske mreže), široko opšte obrazovanje i veliku prohodnost na sve fakultete. Po uspehu učenika na državnim i međunarodnim takmičenjima iz informatike, matematike i fizike, gimnazija je među prvih pet srednjih škola u Srbiji.

Svake godine, škola stipendira do 5 najboljih osnovaca na Srpskoj informatičkoj olimpijadi. Za upis u gimnaziju polaže se prijemni ispit iz matematike, koji se održava prve nedelje juna. Još jedna od prednosti gimnazijalaca RG-a su posebne pogodnosti pri upisu na Računarski fakultet.

RAČUNARSKI FAKULTET

Računarski fakultet je osnovan 2003. godine i akreditovan je za sve studijske programe: osnovne akademske studije (računarske nauke, računarsko inženjerstvo i računarski dizajn), osnovne strukovne studije (informacione tehnologije), master i doktorske studije. Bivši studenti RAF-a danas rade u najvećim IT kompanijama u zemlji i inostranstvu: Facebook, Google, Microsoft Development Center Serbia, Nordeus, SBB, Devana Technologies i druge.

Fakultet svake godine stipendira 10 najboljih mladih informatičara, a pored punih stipendija, dodeljuje i 20 polustipendija. Zainteresovani srednjoškolci mogu na sajtu fakulteta (www.raf.edu.rs) pogledati listu potencijalnih stipendista. Za upis na RAF polaže se prijemni ispit iz matematike i informatike.