Preaload Image

CET IT CENTAR

CET je prvi privatni IT centar u Beogradu. Osnovan je 1994. godine. Prve Microsoft obuke u Srbiji održane su u CET-u.

Danas CET u ponudi ima preko 70 kurseva koje drže sertifikovani i visokokvalifikovani treneri, vrhunski stručnjaci iz svojih oblasti.

Obuke su namenjene početnicima koji nemaju nikakvo iskustvo sa radom na računaru, ali i profesionalcima koji bi želeli da nadograde svoje IT veštine. Polaznici obuke prolaze sa iskusnim predavačima uz koje će veoma lako usvojiti znanje i veštine potrebne za rad na računaru u osnovnim programima. Takođe, lako će se pripremiti za polaganje međunarodno priznatih sertifikata kao i za samostalan rad.

Deo bogate CET-ove ponude su već godinama i onlajn kursevi. Onlajn kursevi se održavaju u realnom vremenu. Svim polaznicima u grupi omogućena je direktna komunikacija sa predavačem, ali i međusobna komunikacija sve vreme trajanja časa. CET-ovi onlajn kursevi mogu se pohađati sa bilo kog mesta na svetu. Potrebno je samo obezbediti računar, dobru internet konekciju i udobno se smestiti.

Prednost CET IT centra je rad u malim grupama. Maksimalan broj polaznika u jednoj grupi je deset. Na ovaj način omogućena je intenzivnija komunikacija između predavača i polaznika, pa je samim tim i obuka efikasnija i kvalitetnija.

CET IT centar poseduje vrhunsku opremu i najnovije verzije softverskih paketa na kojima se izvodi nastava. Obuke su uvek usklađene sa najnovijim verzijama programa i adekvatnom pratećom IT literaturom.

Dođite i uverite se zašto je preko 46.500 polaznika izabralo CET.

CET – OBRAZOVANJE

Sve veću potrebu za obrazovanim i stručnim kadrom iz oblasti računarstva i informatike klasičan sistem obrazovanja u Srbiji nije mogao u potpunosti da zadovolji.

Zato CET osniva Računarsku gimnaziju i Računarski fakultet. Zahvaljujući kvalitetnom informatičkom obrazovanju koje se stiče školovanjem u Računarskoj gimnaziji i na Računarskom fakultetu mogućnosti za zaposlenje i ostvarivanje uspešne IT karijere su veoma velike.

CET – IZDAVAŠTVO

CET je jedan od najvećih izdavača IT literature u Srbiji. Preko 370 naslova iz raznih oblasti računarstva izašlo je u izdanju CET-a.
Mnogi od ovih naslova bili su računarski bestseleri. CET je distributer i autorizovani prevodilac za izdavačke kuće Microsoft Press, Wrox, Addison – Wesley, Hayden, SAMS, NRP, QUE, M&T, Sybex kao i za mnoge druge svetske izdavače.

26
GODINA POSLOVANJA
46500
ZADOVOLJNIH POLAZNIKA
75
RAZLIČITIH KURSEVA
35
PREDAVAČA

RAČUNARSKA GIMNAZIJA

Kao jedina gimnazija informatičkog smera u Beogradu, Računarska gimnazija svojim učenicima nudi praktična informatička znanja (kreiranje programa, igrica, web prezentacije, animacije, baze podataka, računarske mreže), široko opšte obrazovanje i veliku prohodnost na sve fakultete. Po uspehu učenika na državnim i međunarodnim takmičenjima iz informatike, matematike i fizike, gimnazija je među prvih pet srednjih škola u Srbiji.

Svake godine, škola stipendira do 5 najboljih osnovaca na Srpskoj informatičkoj olimpijadi. Za upis u gimnaziju polaže se prijemni ispit iz matematike, koji se održava prve nedelje juna. Još jedna od prednosti gimnazijalaca RG-a su posebne pogodnosti pri upisu na Računarski fakultet.

RAČUNARSKI FAKULTET

Računarski fakultet je osnovan 2003. godine i akreditovan je za sve studijske programe: osnovne akademske studije (računarske nauke, računarsko inženjerstvo i računarski dizajn), osnovne strukovne studije (informacione tehnologije), master i doktorske studije. Bivši studenti RAF-a danas rade u najvećim IT kompanijama u zemlji i inostranstvu: Facebook, Google, Microsoft Development Center Serbia, Nordeus, SBB, Devana Technologies i druge.

Fakultet svake godine stipendira 10 najboljih mladih informatičara, a pored punih stipendija, dodeljuje i 20 polustipendija. Zainteresovani srednjoškolci mogu na sajtu fakulteta (www.raf.edu.rs) pogledati listu potencijalnih stipendista. Za upis na RAF polaže se prijemni ispit iz matematike i informatike.