Microsoft Sinergija 02

CET se na Sinergiji 02 predstavio svojom izdavačkom delatnošću, programima kurseva za sticanje sertifikata, softverskim rešenjima i predavanjima u okviru sesija: Desktop platforma, Razvoj .NET rešenja i IT menadžment.

Predavanje Jovana Timotijevića “Office XP, Enterprise desktop aplikacija”, imalo je za cilj predstavljanje Office XP paketa u Enterprise okruženju, funkcionalnih prednosti Enterprise i Developer izdanja i tehnologija koje omogućavaju automatizaciju poslovanja i informacija među zaposlenima.

Na predavanju Miloš Milosavljevića “ASP .NET (Web Forms)”, slušaoci su bili upoznati sa prednostima koje donosi ASP .NET, konceptom Web formi, serverskih kontrola, načinima pristupa, prikaza i editovanja podataka na Web formi, keširanju podataka i sigurnosnom modelu.

Vladan Atanasijević je kroz predavanje “Microsoft Solution Framework” ukazao na ključne probleme pri vođenju IT projekata, na sličnosti i razlike u vođenju projekata kod nas i u svetu. U okviru workshop-a je, kroz aktivno učešće prisutnih, fokus preusmeren na operativne akcije koje treba preuzeti radi postizanja uspeha na IT projektu.

slike sinergija 02

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *