Počinje Sinergija 09

Kao i prethodnih godina, predavač CET Škole računara, Marko Stevanović, uzeće aktivno učešće na ovogodišnjoj Sinergiji 09. Skup koji organizuje Microsoft počinje u utorak 17. novembra i trajaće tri dana.

Predavanje na temu: “EPM sistemi kao osnova odlučivanja u menadžmentu” održaće se u četvrtak 19. novembra 2009. godine sa početkom u 9h (Sala J).

Marko Stevanović – CET

Sadržaj predavanja

Današnji sistemi menadžmenta su još uvek u potrazi za alatom koji će menadžerima olakšati proces odlučivanja i samim tim usmeriti ih na tri ključne dimenzije savremenog upravljanja, a to su vreme, novac i kvalitet. Korporativni sistemi za upravljanje projektima predstavljaju dobru polaznu osnovu i solidan oslonac za poslovanje u turbulentnim uslovima koji trenutno okupiraju svetski poslovni establišment. Microsoftovo rešenje koje kao osnovu uzima Microsoft Project Server i SharePoint servise, može da bude veoma korisna informaciona platforma preko koje bi se na najbolji način upravljalo svim projektima unutar kompanija, bilo kakvog pojavnog oblika. Microsoft EPM ili korporativno rešenje za upravljanje projektima, pored svih prednosti koje u sebi nosi, ima i prednost u svojoj dobroj infrastrukturnoj povezanosti sa ostalim Microsoft poslovnim rešenjima, što firmu oslobađa razmišljanja o kompatibilnosti instaliranih rešenja. EPM sa Microsoft Project Serverom je tema ovog rada, kao i njegova efektivna primena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *