Potpisan ugovor sa Microsoftom

1. juna CET je obnovio ugovor o poddistribuciji OEM proizvoda za ovu teritoriju. Na taj način, OEM proizvodi će, preko dilerske mreže, ponovo biti dostupni kupcima računara ili računarskih komponenti.

Pod Microsoft OEM proizvodima podrazumeva se softver (operativni sistemi, serveri ili aplikacije) i hardver (miševi, tastature) koji se korisnicima isporučuju zajedno sa novom računarskom opremom (kompletne konfiguracije ili komponente) po pristupačnijoj ceni od maloprodajne. Neki od proizvoda koje je moguće nabaviti preko OEM kanala su: Microsoft Windows Me, MS Windows 2000 Professional, MS Windows 2000 Server, MS Small Business Server 2000, Microsoft Intellimose, Microsoft Internet Keyboard, itd.

CET pruža kompletnu podršku preduzećima koja se bave proizvodnjom i prodajom računara. Osim distribucije OEM proizvoda, u CET-u se obavlja zvanična obuka partnera za instalaciju OEM proizvoda. Takođe, u CET-u se mogu polagati i zvanični Microsoftovi ispiti potrebni za dobijanje statusa Microsoft Certified Partner.

Ako se bavite proizvodnjom i prodajom računara, detaljnije informacije o partnerskom OEM statusu i uslove prodaje možete dobiti putem e-maila programi[@]cet.co.yu.

Pored proizvoda iz OEM kanala, preko CET-a je i dalje moguće nabaviti sve ostale Microsoftove proizvode. Moguće je kupiti pojedinačne pakete, a od 1. jula nudimo i sve pogodnosti licenciranja većeg broja računara. Uskoro u našoj ponudi biće i knjige Microsoft Pressa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *