Akcija!

SolidWorks i SolidCAM osnove +CD

1,947.00 RSD 1,770.00 RSD

ISBN: 978-86-7991-394-4 Kategorija:
Autor: Gradimir Čučuković Broj strana: 512 Pismo: Ćirilica Povez: Mek Format: B5 Godina izdavanja: 2017

Knjiga „SolidWorks i SolidCAM osnove” uvodi čitaoca u jedan od najpopularnijih CAD/CAM programskih paketa današnjice SolidWorks / SolidCAM. Knjiga je priručničkog tipa, prilagođena po­­četni­cima u kompjuterski podržanom in­že­njerskom pro­jektovanju i zasnovana je na učenju uz rad. Svi pri­meri predstavljeni u ovoj knjizi su sami ili u obliku sklopova potekli iz prakse. Primeri su obra­đeni tako da svaki sle­deći unapređuje znanje či­taoca koristeći neku novu komandu ili alatku isto­vremeno se osla­njajući na prethodno opisane postupke.

Tekst knjige je bogato ilustrovan sa preko 500 crteža i slika ekrana na kojima su prikazane sve faze u procesu modeliranja i projektovanja tehnologije. Mnoštvo korisnih saveta, uputstava i ma­lih trikova olakšaće vam rad u programskom paketu SolidWorks / SolidCAM i pomoći u sa­vla­davanju mnogih praktičnih problema.

Ova knjiga je namenjena je svima koji imaju želju i potrebu da nauče osnove 3D modeliranja i korišćenja ovog moćnog programskog paketa. Mogu je koristiti učenici srednjih tehničkih škola, studenti mašinskih i drugih tehničkih fakulteta i visokih škola, kao i kolege, mašinski inženjeri koji žele da uhvate priključak sa savremenim tokovima u oblasti inženjerskog projektovanja.

Kada pročitate ovu knjigu i prođete kroz sve njene primere, naučićete da:

– modelirate mašinske delove različite složenosti;

– kreirate funkcio­nalne mašinske sklopove;

– generišete sklopne i radioničke crteže;

– projektujete tehnolo­giju za obradu na CNC mašinama;

jednom rečju, naučićete da pro­jektujete kao profesionalac.

Na pratećem disku se nalaze svi modeli iz ove knjige, kao i pri­meri projektovanih tehnolo­gija za obradu modela na CNC mašinama.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „SolidWorks i SolidCAM osnove +CD“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *