Preaload Image

Od januara 2020. u pripremili smo se za početak novog ciklusa kurseva, uz jednu veoma važnu novinu: u našoj ponudi možete naći kurseve i u onlajn varijanti. Ova vrsta kurseva poznata je i pod nazivom “live learning”, “trainer guided” i “assisted e-learning” – a svi podrazumevaju da možete pratiti kurseve u realnom vremenu a da ne dolazite u učionicu.

Prava prednost ovog prilagođenog načina praćenja kursa je to što mesto održavanja kursa postaje nevažno – sve što je potrebno je da imate računar i sigurnu internet konekciju. Važno je naglasiti da ovo nisu klasični onlajn kursevi u kojima dobijate pristup nekom unapred pripremljenom materijalu, PDF dokumentima, prezentacijama ili instrukcionim videima, već imate udaljeni pristup od vaše kuće ka vašem ličnom računaru u našoj učionici na kojem radite sve vežbe i pratite obuku, gde ćete učestvovati u časovima kao da ste u učionici: okruženje je tako napravljeno da svaki polaznik ima isto iskustvo i sve mogućnosti kao da je i fizički u učionici. Videćete i čućete predavača uživo, moći ćete da se uključujete u diskusije, postavljate pitanja predavaču i komunicirate sa ostalim polaznicima u grupi. Tipično, časovi izgledaju tako što vidite predavača i njegov ekran, kako biste mogli da pratite čitav postupak, čujete njegova predavanja, komentare i pitanja svih drugih polaznika.

Ovi kursevi imaju sve predonosti tradicionalne učionice u komunikativnom i društvenom smislu – a namenjeni su svim zainteresovanim polaznicima za koje je do sada bilo vrlo teško, neisplativo ili nemoguće da se uključuju u naše informatičke obuke, te su posebno namenjeni svim našim sugrađanima koji ne žive u Beogradu, kao i svim našim ljudima koji žive van Srbije, ali i svim koji iz bilo kojih razloga ne mogu da stignu do CET-a: dovoljno je da imate računar i stabilnu internet konekciju.

Zadržali smo princip rada u malim grupama – ovo znači da kursevi imaju ukupno osam polaznika, onih koji su u učionici i onih koji kurseve prate od svojih kuća. Naše dugogodišnje isksutvo pokazalo je da je rad u ovakvim grupama optimalan, jer omogućava i visok kvalitet predavanja i individualne posvećenosti svakom od polaznika, a da pruža i diverzitet mišljenja grupe. Sve naše kurseve drže sertifikovani Microsoft treneri sa raznovrsnim, dugogodišnjim iskustvom.

Kursevi se održavaju svakog radnog dana od 17:30 časova do 21:00.

Spisak kurseva koji se mogu pratiti onlajn: