Akcija!

Microsoft SQL Server 2012 programiranje

2,700.00 RSD

ISBN: 978-86-7991-360-9 Kategorije: ,
Autor: Paul Atkinson, Robert Vieira Broj strana: 865 Pismo: Latinica Povez: Mek Format: B5 Godina izdavanja: 2013

U ovoj knjizi naći ćete sve ono što obuhvata ključne elemente SQL Servera 2012. To je priručnik za postepeno učenje koji vam pruža potrebne koncepte date u malim delovima i predstavljene na sistematičan način, a koji se nadovezuju jedan na drugi.

SQL Server 2012 je najnovije otelovljenje sistema za upravljanje bazama podataka koji se koristi više od dve decenije. Ova knjiga se fokusira na ključne potrebe svakog programera, bez obzira na kom su nivou njegove veštine. U središtu pažnje se u velikoj meri nalazi samo verzija 2012, ali se takođe redovno pominju pitanja kompatibilnosti sa prethodnim verzijama, pošto mogu uticati na vaš izbor za dizajn i kodiranje.

Ukoliko ste početnik, ovo je knjiga za vas. Istovremeno, ona je izrađena tako da vam služi i u kasnijoj fazi rada. Ono što se nalazi u njoj neophodno je za jednog početnika, ali prosto ima previše informacija koje sve vreme možete držati u glavi, pa su one predstavljene tako da čine solidan priručnik čak i za korisnika srednjeg nivoa, kao i za naprednog korisnika.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Microsoft SQL Server 2012 programiranje“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *