Novi ciklus kurseva programiranja u CET-u

Razmišljate o promeni posla? Možda je vreme da počnete da učite programiranje. CET škola organizuje novi ciklus kurseva programiranja i računarskih obuka od 15. oktobra, uz posebne popuste i akcijske cene!

U prilog karijeri u IT sektoru u Srbiji govore mnogi statistički podaci, a kursevi programiranja i učenje programskih jezika ubrajaju se među najpopualrnije izbore za dodatno školovanje. Ukoliko tražite savet iskusnijih programera i stručanjaka u industriji, reći će vam da se programiranje ne uči preko noći i da je potrebno mnogo više od jednog kursa programskog jezika da biste se nazvali programerom – ili napisali to u svojoj radnoj biografiji.

Ono što ćete na našim obukama programiranja moći da naučite biće izvanredno polazište za razvoj karijere u IT sektoru – jer ćete imati priliku da sarađujete sa iskusnim predavačima i učite od osoba koje imaju veliko isksustvo u praktičnom radu u Srbiji, u velikim i poznatim firmama. Velika prednost kurseva programskih jezika je i činjenica da ćete uz relatvno mala ulaganja vremena i novca sasvim sigurno saznati da li vam se sviđa i programiranje – a ne samo laička predstava o programiranju kao sanjanom poslu u odličnim uslovima sa platama koje zvuče sasvim nerealno za naše uslove.

Kurs Java programiranja i ove godine je kurs programiranja za koji se opredeljuje najveći broj polazinika. Java je jedan od najversatilnijih, najpopularnijih i najtraženijih programskih jezika, a na našim kursevima stiče se odlična baza za dalje učenje i napredovanje, jer krećemo od instalacije ovog besplatnog programskog jezika i upoznavanja sa radnim okruženjem – a na kraju kursa pripremaćemo se za polaganje OCA Java SE 8 Programmer Certification. Ovaj kurs je priprema za zvaničan Oracle sertifikat i pruža osnove programa Java SE 8 koji su zahtevi na samom testiranju. CET je i zvanični Pearson Vue test centar, pa možete polagati za sertifikaciju Java SE 8 u prijatnom i poznatom okruženju.